Wie zijn wij

Alpha Contract Solutions bestaat uit een groep Human Resource Managers met een wereldwijd netwerk aan consultants en contractmanagers.

Wij werken al 25 jaar samen en hebben gezamenlijk meer dan honderd jaar ervaring in de Human Resource sector.

Ons team bestaat uit proactieve managers die snel en efficiënt kunnen optreden om tegemoet te komen aan de snel veranderende behoeften van onze klanten.

Wij zijn een groeiende organisatie en hebben momenteel managers en consultants die betrokken zijn bij contractacquisities in 12 landen verdeeld over 3 continenten.

Ervaring

We hebben uitgebreide ervaring in de weg- en waterbouwsector en hebben vakmensen geleverd aan tal van prestigieuze projecten, waaronder:

 

  • HMNB Davenport – Nuclear Submarine Dry Dock, UK.
  • Luchthaven Frankfurt, DE
  • Luchthaven Tripoli, LB
  • Piet Hein Tunnel Amsterdam, NL.
  • Green Lane winkelcentrum Barnstable, UK.
  • Java eiland herontwikkeling Amsterdam, NL.
  • Stadscentrum herontwikkeling Den Haag, NL.
  • Luchthaven Schiphol, NL
  • Johan Cruyff Arena, NL

 

Tevens hebben wij gewerkt in alle sectoren van engineering en fabricatie. We hebben gecertificeerde medewerkers geleverd voor de offshore en onshore energie industrie.

Missie en doelstellingen

We zijn een zeer gemotiveerd team dat trots is op ons vermogen om wereldwijd gekwalificeerd personeel op een kosten efficiënte manier bij onze klanten te plaatsen.

Dankzij onze ervaring in de steeds veranderende wereld van grensoverschrijdende arbeidsregels zijn wij in staat om concurrerende prijzen aan te bieden. Dit met ervaren en betrouwbare productiemedewerkers om projecten op tijd en binnen het budget af te kunnen ronden.

Ons management houdt van aanpakken, is detailgericht en werkt met een toewijding die in weinig organisaties voorkomt. We begrijpen dat de projecten van onze klanten constant doorlopen en in verschillende tijdzones kunnen plaats vinden. We passen ons hierop aan zodat we altijd beschikbaar zijn om invulling te geven aan de wensen van de klant.

Ongeacht of de vraag naar arbeid permanent, tijdelijk, nationaal of internationaal is, ieder verzoek zal met de hoogste prioriteit en vertrouwelijkheid behandeld worden.
Ook specifieke taal- of nationaliteit eisen kunnen wij inwilligen.